is

bloggen läggs ner på is. Ett tag. finns på http://lillabgsrd.blogg.se där jag bloggar med Casandra. Yeah. hejdå. Låter bloggen få gå i ide ett tag!

HISS

Måste bara ge denna pannlampa EN STOR FET HISS! Denna SKA jag köpa när jag åker till hööks. De är ett MÅSTE! AS bra att ha i vinter!

:(

statistiken har legat still i 3dagar nu! Vad är de med er om jag får fråga? Kan bro på att jag inte uppdaterat så mycket också :s Men igår tillbringade jag HELA dagen i stallet. Och ja, de blir helt kornligt att föröska uppdatera när man är i stallet. Och jag kan dock inte heller ta med mig datorn till stallet, haha :p Men Anyways så kanske några redan vet hjälper jag Casandra på hennes blogg, lillabygard så där kommer jag också finnas :) Jag vaknade för ca 10min sen och jag ska sitta vid datan i typ en kvart till och jag LOVAR de blir MINST ett tidinställt idag. Hoppas de hjälper statistiken också! :) Har du också en blogg, så kan vi göra länk byten! :) ast minst 20besökare, annars känns de värdelöst, haha :p
Här är en film på mig och Virre också! :) Dock bara klipp från FÖRSTA gången, men man ser iaf att jag rider honom ;)

Åh, fyfan åter igen!

Gud, känner mig lite halft som halft trasig efter dagen, de må jag säga. De blev att tillbringa hela dagen i stallet. Kom dit när klockan va lite över 11. Mockade, fixa hö och mat. Sen åkte jag och Casandra till en backe, där vi brukar köra backträning. Men de är en bom där framme och de finns jätte fina ridstigar bakom bommen. Så vi gjorde en smidigt liten stig igenom skogen så man kommer ut precis där bommen slutar. Fyfan vad grymmar vi är! Efter de så va vi ju verkligen tvungnaa att rida där ;) Såklart. Så de blev fixa hästarna Jag Moses, Casandra & bruno. Så vi red den där lilla slingan. 2st super pigga hästar & 2st SVETTIGA ryttare. Visserligen blev hästarna också väldigt svettiga, haha.. Men aja, de gick SUPERw med Mosen idag :) Är NÖJD.. :) VSen va de Virre också, de gick inte lika bra, men OKEJ! ÄR ganska nöjd med honom. De va mörkt och haan blev lite stirrig och då blir jag väldigt stressad osv.. Men ja, han skuttade/reste sig 3gg, men inte speciellt högt. Men ja, i slutet gick de bättre. Imorgon blir de ta honom FÖRST. Så jag slipper mörkret. haha :p 
Här är 4st, bildler på mig och Virre! Eller3st när jag rider och 1på bara honom. Kommentera hällts inget tex kolla hur du sitter? osv. För jag tänker inte mkt på sitsen utan försöka mer koncentera mig på hästen.
Visst är han fin?! :D

Day of the day

Sådär. Nu har jag vaknat till liv och de är dags för mig att klä på mig äta och åka vidare till stallet :) Toppen!
Gjorde en snabb lista på vad som behövs göra idag i stallet :)
De är typ de som skall göras idag, i stallet.
Så bäst att jag kilar. Ha de bäst :)

RSS 2.0
bloglovin